Over

Hildegard Bongarts van Verhaal.me heeft 25 jaar ervaring in storytelling.  Met een achtergrond in filmmaken weet Verhaal.me als geen ander hoe je content kunt inzetten, om een publiek te verleiden diens hart te openen. Hoe je door mee te leven met de hoofdpersoon van hem/haar gaat houden, hoe je de ander aan jou verbindt. En nog een stap verder: activeert!

Verhaal.me zoekt altijd naar de kern. Waar zit het hart van een organisatie, de trots? Vervolgens zoeken we naar de beste vorm om met die kern, de juiste doelgroep te raken.
Verhaal.me heeft de kunst van verhalen maken gecombineerd met de skills van faciliteren (procesbegeleiden). Waardoor een methode ontstond die bedrijven in staat stelt met hun eigen team hun eigen verhaal op te halen.

Verhaal.me werkte samen met Metropolisfilm o.a. voor Tata Steel, BAM homestudio’s, Vrije Universiteit, Avans Hogeschool, Aidsfonds, Arriva

In samenwerking met Spektor Storytelling o.a. voor Gemeente Gouda e.o. , Gemeente Den Haag, Blauwhoed, Impact Society, Archeon en BNN/VARA

En verder o.a. voor Youfacilitate, Direct People, Masterpeace, History Now, Newbees, Vormats, Noordelijk Film Festival en Univé Leksprong.

Wil je meer weten over wie erachter Verhaal.me zit, klik dan HIER
Wil je iets beter weten hoe dat dan werkt, klik HIER
Of wil je koffie: kijk dan HIER voor mijn contactgegevens.